fbpx

“Problemet personale nuk shfaqen në punë”/ Socilologia flet për dhunën ndaj të miturës në kopësht: Edukatorja ka qenë…

Blloku min lexim

Sociologia, Armela Pengili në një intervistë televizive foli për dhunën në kopështin privat ku edukatorja dhunoi një 3-vjecare. Pengili u shpreh se problemet personale nuk duhen sjellë në vendin e punës.

Arsyeja pse ajo edukatore ka qenë aty, është mungesa e kontrolleve. Problemet personale nuk duhet ti sjellim në vendin e punës. Grupet e kopshteve janë në numër të madh.

Sjellja që na vjen mbrapsht nga fëmija duhet të na shqetësojë. Në gjykimin tim duhet të ketë monitorim dhe mbështetje. Dhuna ndikon në zhvillimin e fëmijës. Nëse një i rritur godet fëmijën, atëherë fëmija godet veten”, tha ndër të tjera Penglili.

Vogëlushja ndodhet ende në spital!