fbpx

Filmi “Fast and Furious 9” ka probleme me ligjin?

Blloku min lexim

Një nga punët më të rrezikshme në botë është ajo e dublantit, sepse është e mundur që personi të lëndohet rëndë dhe në mënyrë të pashërueshme. John Watts ishte i pafati në këtë rast.

“Fast & Furious 9” është gjobitur nga një gjykatë në Mbretërinë e Bashkuar, pasi një dublant në film u plagos rëndë.

Lëndimi që ai pësoi rezultoi në dëmtim të trurit dhe një thyerje të kafkës. Gjykatësi tha se ai ishte “me fat që ishte gjallë“, ndërsa Watts paditi studion, duke kërkuar 1.2 milion dollarë për dëme personale.

Në të njëjtën kohë, “Fast & Furious 9” pagoi një gjobë prej 1 milion dollarësh, pasi u konsiderua nga gjykata britanike përgjegjëse për incidentin.

Ngjarja fatkeqe ndodhi gjatë xhirimeve të filmit “Fast & Furious 9” ku John Watts ra nga një ballkon 7.6 metra në korrik 2019, në një truk që shkoi tmerrësisht keq për shkak të ndryshimeve koreografike të minutës së fundit.

Watts u lidh me një parzmore sigurie, por për fat të keq, parzmore u këput, ai u rrëzua,