fbpx

“Shpirti i shpirtit tim…”, kështu e mbështet e dashura Bleron

Blloku min lexim

Pasi këngëtari Blero u fut në “BBVK” po merr përkrahje të madhe nga të gjithë ndjekësit e tij. Një përkrahje e ‘fortë’ u bë edhe natën e mbrëmshme.

E dashura e re, publikoi një fotografi të tij ku i shkruan fjalë emocionuese shoqëruar me një emoy të luanit dhe një zemre.

“Dashuri, krenaria ime, shpirti i shpirtit tim, ju jeni gjithmonë fituesi im, çdo ditë, Të dua”, shkroi ajo.