fbpx

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

BllokuTV min lexim

Joe Manganiello dhe Sofía Vergara

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Miranda Kerr

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Donatella Versace

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Hilary Duff

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Julia Garner

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Sarah Paulson

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Dove Cameron

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Emma Watson

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Olivia Wilde

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Heidi Klum dhe Tom Kaulitz

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Tiffany Haddish

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Chrissy Teigen

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Jessica Alba

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Leslie Mann

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Dwayne Wade dhe Gabrielle Union

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Queen Latifah

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023

Jennifer Coolidge

Ç’veshën yjet në Vanity Fair Oscars After-Party 2023