fbpx

“U bëre ti të jesh aty”/ Albi Nako komenton rolin e Lorit si anëtare jurie në DWTS

Blloku min lexim

Lori Bala ka qenë e ftuar së fundmi në “DWTS Fan Club” ku ka sqaruar mënyrën si u drejtohet balerinëve me “vajza, djali”. Ajo u shpreh se kjo është diçka shumë e zakonshme në rrethin e balerinëve.

Për këtë pikë kë dhënë mendimin e tij edhe Albi Nako. Ai është shprehur se balerinët e tjerë janë xhelozë për pozicionin e Lorit si anëtare jurie këtë vit.

Aq sa i bukur është arti i baletit aq ka edhe prapaskena deri diku të ndyra. Nuk duan ta pranojnë Lorin duke qenë se është ende një vajzë e re. Unë mund ta them troç “u bëre ti të jesh aty, se aty ku je ti mund të isha dhe unë”. Unë e kuptoj deri diku pozicionin e Lorit duke qenë se një pjesë të tyre i ka edhe kolegë.”