fbpx
Ad imageAd image

Pesë tipare pozitive dhe negative të Dashit

Blloku min lexim

Tiparet pozitive

Spontanitet. Njerëzit që i përkasin shenjës së Dashiti janë njerëz spontan. Ata nuk kanë frikë të provojnë, nëse flasin për eksperimentet, për ushqimet, për shije, për një punë të re.

- Advertisement -

Guximi. Janë njerëz të guximshëm, të cilët guxojnë pa u mundur nga frika dhe hezitimet. Dashi është ambicioz dhe mund të arrijë sukses të madh në jetë.

Energjia. Dashi ka energji të madhe. Ata vështirë se lodhen, ata janë gjithmonë të gatshëm të bëjnë diçka dhe përpiqen deri sa ta arrijnë atë. Dashi nuk mund të qëndrojë i qetë, ata janë shumë dinamikë dhe aktivë.

- Advertisement -

Aventurierë. Njerëzit e lindur nën shenjën e Dashit kanë shumë aventura, ata gjithmonë kërkojnë diçka të re për t?i shpëtuar mërzisë.

Organizues. Dashi e di se si të organizojë dhe të organizojë grupe njerëzish, ata dinë të drejtojnë dhe të komandojnë duke treguar një frymë iniciative dhe kështu shpenzojnë energjitë e tyre në një mënyrë pozitive.

- Advertisement -

Tiparet negative


Impulsiviteti. Të jesh impulsiv do të thotë të flasësh dhe të veprosh instinktivisht, shumë shpesh në kohën e gabuar dhe me fjalë të gabuara. Ata që lindin nga shenja e Dashit janë shumë impulsivë dhe rrezikojnë shpërthime të dhunshme të fjalëve dhe gjesteve.

Kokëfortësinë. Asgjë nuk mund të ndryshojë një Dash që ka diçka në kokën e tij. Ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit kanë një kokë më të fortë se betoni.

Arrogancë. Një e metë e madhe e Dashit është arroganca. Ata gjithmonë duan të kenë fjalën e fundit, ata janë të bindur plotësisht se gjithmonë kanë të drejtë dhe në një diskutim nuk heqin dorë kurrë.

Pabesia. Është e vështirë të kesh një lidhje serioze me Dashin. Ai nuk e di se çfarë është besnikëria. Kur Dashi është i interesuar për diçka do ta ndjekë atë deri në fund të botës derisa të marrë atë që dëshiron. Në të njëjtën kohë, megjithatë, mërzitet shumë shpejt dhe heq dorë shumë shpejt nga situatat.

Pandjeshmëria. Një tjetër e keqe e karakterit të Dashi është tipari i theksuar i pandjeshmërisë ndaj të tjerëve. Ata që kanë lindur në shenjën astrologjike të Dashit iu mungon nga empatia dhe nuk janë në gjendje të identifikohen me të tjerët, kështu që ata priren t’i lëndojnë ata pa ndjerë ndjenjën më të vogël të fajit për dhimbjen që shkaktojnë. Ata nuk janë të dhembshur dhe bamirës.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO