fbpx

Lorik Cana rrëfen xhelozinë e sëmurë të partneres së tij

Blloku min lexim

Lorik Cana është një nga ikonat e futbollit shqiptar. Në daljen e tij për ‘Më lër të flas’ ai u ndal në një moment tek jeta e tij sentimentale. Loriku rrëfeu se partnerja e tij në fillime ishte super xheloze.

Monica ka qenë “tmerrësisht xheloze, e sëmurë”, por me kalimin e kohës u reduktua pak kjo xhelozi.

Ka qenë një mbështetëse dhe krah i rëndësishëm për mua. Monika ka qenë tmerrësisht xheloze, në pikë sëmundje. Por nga kjo pikë u ul, nga tmerrësisht u bë shumë xheloze.
Dmth një gradë pak më poshtë. Kurse unë jam shumë liberal. Unë insistoj që ajo të dalë, se pyes ku dole, sa u vonove
”, u shpreh ai.