fbpx

Krijohet çifti i parë në BB Vip Kosova?!

Blloku min lexim

Vetëm pak ditë pas nisjes, në ‘Big Brother Vip Kosova’ duket se po krijohet çifti i parë. E kemi fjalën për Albën dhe Azemin të cilët kanë shprehur pëlqimin ndaj njëri-tjetrit por deri në këtë fazë.

Ata nuk e kanë dhënë ende puthjen e famshme që do të konfirmonte lidhjen e tyre brenda shtëpisë më të famshme, por si e komentojnë banorët e tjerë raportin mes dyshes?

Disa i ngacmojnë, disa të tjerë i komplimentojnë, ndërsa Shqipja duket se ka dyshimet e saj në këtë raport mes tyre. E ulur në oborrin e shtëpisë, Shqipja i thotë Albës se Azemi i ngjason dikujt jo shumë të pëlqyeshëm, duke e këshilluar që të bëjë kujdes me hapat e saj në këtë raport.

“Azemi më ngjason pak me dikë, e ty të ngelet t’a njohësh”, i tha Shqipja, Albës