fbpx

Trendet e reja të grimit do t’ju ndihmojnë të dukeni një yll i vërtetë në dimër

Blloku min lexim

Grimi i dimrit s’është dukur kurrë më i bukur, sidomos me këto super trende, të cilat i përshtaten të gjithëve. S’ka rëndësi çfarë pëlqen, ka një teknikë grimi edhe për ty.

Sikur duket këtë vit do të përdoren më shumë ngjyrat e tokës dhe ato nude, që në fakt nxjerrin në pah tiparet tona, sidomos sytë dhe kombinohen mjaft mirë më veshjet dimërore.