fbpx

Këngëtari i njohur futet në Big Brother Kosova

Blloku min lexim

Sezoni i dytë  i Big Brother VIP Kosova ka nisur mbrëmjen e shkuar dhe konkurrenti i parë pjesë e kastit është këngëtari i njohur, Blerim Muharremi, i njohur si Blero.

Me një performancë nga ambientet jashtë BBVK-së dhe këngën e tij ikonike “Fotografia”, Blero i ka paraprirë izolimit brenda shtëpisë.“Po hyj ‘single’, por shumë i dashuruar”, ka thënë ai mes të tjerash.