fbpx

A jeni gati? Një tjetër sezon i ‘Prison Break’ është duke u përgatitur

Blloku min lexim

Mediat e huaja  tregojnë se versioni i ri nuk do të përfshijë shumë nga personazhet e përsëritjes origjinale. Ndërsa theksohet se sezoni i gjashtë, i cili aktualisht është në fazën e  para të punës nuk ka një datë të mundshme se kur do të jetë gati.

Është folur edhe më herët se do të kishte një sezon të gjashtë por nuk u dha kurrë, duke lënë te mendohej se ‘Prison Break’ e kishte kryer tashmë detyrën e tij dhe gjithçka është konsumuar.

Por, jo diçka po përgatit në fshehtësi të plotë.

Ju si mendoni a jeni gati për një sezon të gjashtë me shumë ndryshime?

Përmbledhje e Sezonit 5 e Prison

Historia e Michael Scofield, i cili mendohej se kishte vdekur, por u gjet vërtetë i gjallë në një burg të Jemenit, vazhdon në sezonin 5 të Prison Break. Për ta shpëtuar atë, vëllai i tij Lincoln Burrows bashkëpunon me mbështetës dhe miq të vjetër.

Poseidon është një organizatë terroriste me të cilën është përfshirë Michael, duke vënë në rrezik sigurinë e familjes së tij. Ka një ton aksionesh, komplote të ndërlikuara dhe momente dramatike gjatë gjithë sezonit. Kur Michael kthehet së bashku me Sara Tancredin dhe djalin e tij Michael Jr., ata gjuhen pa pushim, kështu që lumturia e tyre është e shpejtë.