fbpx

Shumë njerëz mendojnë që kjo mace ngjan me aktorin e njohur të filmave

Blloku min lexim

Shumë persona në mediat sociale mendojnë se kjo mace ngjason me personazhin e Jim Carrey në ‘Dumb and Dumber’. Pronarja e maces, Xander Tsai, postoi një foto të saj me qimet e prera në internet dhe ndjekësit direkt filluan të komentonin pamjen e saj. 

Edhe macet mund të kenë ditë të këqija të flokëve”, shkroi njëri. 

Ndërsa një tjetër shkroi: “Ai duket si mamaja jote kur të ofrohet që të presë flokët”.

Xander, nga Changsha, Tajvan, kishte postuar fotot në Facebook, pasi zbuloi se flokët e shkurtra ishin në dispozicion për t’u dhënë për bamirësi.

Aktori Carrey, 61 vjeç, luajti Lloyd Christmas në filmim hit të vitit 1994, me Jeff Daniels si shokun e tij Harry Dunne. Dhe ndërsa shumë mendonin se ngjashmëria me Carrey ishte e pazakontë, disa kishin ide të tjera. Ata thanë se ai dukej si Spock nga Star Trek apo edhe Ringo Starr nga The Beatles.