fbpx

“Shtrihu se…”/ Këto ishin fjalët e fundit të Tupac para se të vdiste

Blloku min lexim


Greenidge, një anëtar i grupit rap Outlawz, ka rrëfyer fjalët e fundit të Tupac, pasi ai ishte në një makinë pas reperit dhe ndaloi për të parë gjendjen e tij. Suge Knight, në Las Vegas, më 7 shtator 1996 dhe ishte dëshmitar i të shtënave.

Ai ka treguar se pas të shtënave, ai shkoi menjëherë në anën e pasagjerit dhe u përpoq të ndihmonte Tupac, i cili ishte i mbuluar me gjak.

Greenidge, i cili është thirrur si dëshmitarë në seancën gjyqësore, lidhur me vrasjen e Shakur, ka treguar: “E pyeta nëse ishte mirë. Po përpiqesha të shihja se në çfarë gjendje ishte”. Ai ka thënë se fjalët e fundit të Tupac ishin: “Shtrihu në tokë, do të të qëllojnë”.