fbpx
Ad imageAd image

Shkencëtari bën parashikimin e frikshëm/ 2060 është viti i fundit të botës

Blloku min lexim

Isak Njutoni ishte një shkencëtar legjendar më i njohur për vendosjen e ligjeve të gravitetit. Por në kohën e tij të lirë, ai merrej me eksperimente të denja për Voldemort.

Bazuar në studime të gjera të teksteve biblike, ai vlerësoi se bota do të përfundojë në vitin 2060, kur “Mbretëria e Zotit” do të mbizotëronjë në Tokë. Ndërkohë, Njutoni dënoi profetët e tjerë të ditës së gjykimit për parathënien e një apokalipsi më të afërt.

- Advertisement -

Mund të përfundojë më vonë, por nuk shoh asnjë arsye për përfundimin e tij më shpejt”, ka thënë Njutoni, raporton NYP

Njutoni kaloi shumë kohë me studimin e teksteve fetare dhe u përpoq të ndërtonte një kronologji të ngjarjeve të kaluara për t’i renditur të gjitha ato histori. Ai ishte i bindur se ngjarjet e ardhshme tashmë ishin caktuar nga Zoti. Nga Bibla, Njutoni nxori disa periudha kohore ‘profetike’. Për të, viti 2060 do të ishte një fillim i ri, mund të shoqërohet me luftë dhe katastrofa, por në fund të fundit fillimi i një epoke të re hyjnore”, shkruan në librin e tij Florian Freistetter. Njutoni vdiq në mars të vitit 1727.

- Advertisement -
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO