fbpx

Sfida e Tik-Tok bën që dy vëllezër të ngecin brenda një shpelle të ngushtë për 6 orë

Blloku min lexim

Zhytësit e shpellave në YouTube “ActionAdventureTëins” janë eksploruesit binjakë, të cilët njihen shumë për shytje në shpella të thella e të ngushta, ku shpesh herë ngecin në to. Videot e tyre janë njëkohësisht argëtuese dhe në të njëjtën kohë që shkaktojnë ankth. Ato tashmë i kanë kthyer zhytjet në shpella si një trend Tik-Toku, ku marrin miliona shikime.

Së fundmi momenti i tyre më viral erdhi kur dyshja nuk mundën të dilnin nga muret e mbyllura fort të shpellës së 119-të më të gjatë në Shtetet e Bashkuara ,me një gjatësi prej 31,490 ft dhe një thellësi prej 235 ft.

Disa herë, klipi dukej si një film horror në jetën reale, teksa njeriu ngec nëpër hapësirat e vogla shkëmbore, të cilat janë shumë më të ulëta nga sa priste.

Nëse nuk do të ishte drita nga kamera e tij, eksploruesi ishte i rrethuar nga errësira e pastër pasi u duk se humbi për një moment vëllain e tij.

Ky është makthi im më i keq, duke u shtrydhur midis dy mureve shkëmbore, duke qenë në gjendje të lëviz mezi dëmtimet dhe këmbët. Djema vërtet guximtarë!” ka shkruar një shikues

Dyshja u bllokuan në shpellë për 6 orë e 11 minuta. Tani, në një klip të ngjashëm që po bën xhiron e Tik-Tok, njëri nga vëllezërit ngec në boshllëqet më të vogla.