fbpx
Ad imageAd image

Sekreti i gocave skandinave për lëkurën: 3 hapa të thjeshtë

BllokuTV min lexim

Gratë skandinave njihen prej kohësh për bukurinë natyrale dhe lëkurën e shëndetshme dhe me shkëlqim. Si ia dalin?

Ndryshe nga të tjerat, gratë në vendet skandinave – Danimarka, Norvegjia dhe Suedia – nuk pranojnë gjithçka që shohin nëpër reklama. Në vend të kësaj, ato përpiqen të kuptojnë se cilët përbërës funksionojnë për lëkurën e tyre dhe më pas kërkojnë për produkte që përmbajnë ata përbërës.

- Advertisement -

Së dyti, ndryshe nga rutinat me shumë hapa, gratë skandinave preferojnë një rutinë të thjeshtë për kujdesin e lëkurës. Përgjithësisht zgjedhin produkte me teksturë të lehtë për t’u mbajtur në lëkurë. Preferojnë pak, si në numrin e përbërësve, ashtu edhe në numrin e produkteve që përdorin.

Së fundmi, filozofia e kujdesit të lëkurës në vendet skandinave ka të bëjë me investimin në çfarë funksionon. Ato blejnë pak produkte dhe i blejnë ato pak më shtrenjtë, sepse e dinë që cilësia ka kosto.

- Advertisement -

Me fjalë të tjera, kupto çfarë funksionon për lëkurën tënde dhe investo në produkte me cilësi të lartë.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock