fbpx
Ad imageAd image

Pyetëm ndjekësit: Komente që duken si komplimente, por s’janë

BllokuTV min lexim

Me siguri ju ka ndodhur që t’ju kenë komplimentuar për diçka, por me ose pa qëllim, në fakt komenti të ketë qenë fyes. Një kompliment është një mënyrë përmes së cilës ne shprehim admirim, vlerësim ose lavdërim për cilësitë, aftësitë, arritjet ose pamjen e dikujt. Por kur komplimenti mund të jetë kunjë ose fyes?

Një “kompliment” mund të jetë fyes ose kunjë nëse është i pasinqertë ose i papërshtatshëm. Për shembull, nëse dikush komenton pamjen fizike të një personi në një mënyrë që e seksualizon ose e vendos në një shkallë krahasimore, mund të jetë ofendim. Prandaj është rëndësishme të merrni parasysh kontekstin, tonin dhe qëllimin e një komplimenti.

- Advertisement -
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO