fbpx

Marrëveshja ka të bëjë me seksualitetin e tij? Jackman gati të paguajë shumë para për të penguar ish-gruan e tij të tregojë sekretet e tij

Blloku min lexim

Aktori amerikan, Hugh Jackman thuhet se po kërkon një zgjidhje të madhe divorci me ish-bashkëshorten Deborah Lee Farness pasi ata nuk nënshkruan një marrëveshje paramartesore.

Jackman është i gatshëm t’i paguajë shumë para ish-gruas së tij nëse ajo nuk flet kurrë për atë që ndodhi pas dyerve të mbyllura të shtëpisë së tyre.

Marrëveshja, me një shumë të konsiderueshme, vjen me një kusht: ish-gruaja e tij duhet të nënshkruajë një marrëveshje konfidencialiteti strikte dhe të panegociueshme. Kjo marrëveshje, sipas RadarOnline, është krijuar me kujdes për të mbrojtur detajet private të marrëdhënies së tyre nga shqyrtimi publik.

Sipas burimeve të cituara nga The National Enquirer, pagesa e ofruar nga aktori i “Greatest Showman” është i kushtëzuar që Deborah-Lee Farnese të respektojë kontratën. Edhe pse nuk dihet se sa do të marrë ish-bashkëshortja e aktorit nëse mban gojën mbyllur, shkrimet e huaja flasin për dhjetëra milionë. Madje raportohet se kjo marrëveshje nuk ka të bëjë me çështje financiare, por fokusohet më shumë në ruajtjen e kontrollit.

Sipas një burimi pranë ish-çiftit, shqetësimi kryesor i Jackman nuk janë paratë, por mbrojtja e sekreteve të tij, pasi ai ka dëshirë t’i mbajë ato të fshehura nga publiku.

“Shqetësimi i Xiu nuk ishte kurrë paratë, por kontrolli. Ai është një njeri me shumë sekrete dhe nuk dëshiron që asnjëra prej tyre të zbulohet”, pohon burimi.

Etiketa: