fbpx

Lista e plotë e fituesve në “Billboard Music Awards 2023”

Blloku min lexim

“Billboard Music Awards 2023” është mbajtur mbrëmjen e djeshme dhe çmimet janë ndarë në një ceremoni madhështore, por, kush doli fituesi i madh?

Lista e plotë:

Top Artist: Taylor Swift

Top New Artist: Zach Bryan

Top Male Artist: Morgan Wallen

Top Female Artist: Taylor Swift

Top Duo/Group: Fuerza Regida

Top Billboard 200 Artist: Taylor Swift

Top Hot 100 Artist: Morgan Wallen

Top Hot 100 Songwriter: Taylor Swift

Top Hot 100 Producer: Joey Moi

Top Streaming Songs Artist: Morgan Wallen

Top Radio Songs Artist: Taylor Swift

Top Song Sales Artist: Taylor Swift

Top Billboard Global 200 Artist: Taylor Swift

Top Billboard Global (Excluding U.S.) Artist: Taylor Swift

Top R&B Artist: SZA

Top R&B Male Artist: The Weeknd