fbpx

Ky është burri që për 82 vjet nuk pa asnjë femër me sy

Blloku min lexim

Një murg ortodoks grek, Mihailo Tolotos, jetoi gjithë jetën e tij prej 82 vitesh pa parë kurrë një grua për shkak të rregullit të rreptë të manastirit ku ai jetonte në malin Athos, i cili i ndalonte gratë të hynin.


Ai u braktis si foshnjë dhe u adoptua nga manastiri dhe nuk u largua kurrë nga muret e manastirit gjatë gjithë jetës së tij.


Pavarësisht se jeton në izolim, historia e Mihailos është një kujtesë e rregullave dhe rregulloreve strikte që drejtonin jetën monastike në të kaluarën!

Ai u bë murg dhe murgjit në manastir ia bënë një ceremoni të veçantë varrimi sepse besonin se ai ishte burri i vetëm që nuk kishte parë kurrë një grua.