fbpx

Kisha frikë të hipja në makinë me të’, Britney Spears trondit me rrëfimin për të atin

Blloku min lexim

‘The Woman In Me’, libri autobiografiki i ylli i pop-it Britney Spears që pritet të publikohet së shpejti ka qenë kryefjala e mediave dhe jo vetëm. Në një kapitull të librit tregohet një tjetër moment i vështirë i Spears.

Ikona e popit e përshkruan babanë e saj si “të keq, apatik dhe të ftohtë”. Ky abuzim u shtri deri në të 30-at e saj, pasi Jamie shpesh e fyente për pamjen e saj, duke e cilësuar shpesh si “të trashë” dhe duke e detyruar atë të punonte kundër vullnetit të saj.

Britney kujtoi dhe sjelljet e çrregullta të babait të saj të nxitur nga alkooli, duke rrëfyer se ai pinte tepër, duke i shkaktuar asaj frikë të madhe.

Babai pinte derisa nuk mund të mendonte. Ai u zhduk nga shtëpia për disa ditë me radhë. Dhe kur ishte i dehur, bëhej shumë keq. Stresi i mungesës së parave u komplikua nga kaosi i shkaktuar nga ndryshimet ekstreme të humorit të babait. Kisha frikë veçanërisht të hipja në makinë me të, sepse ai fliste me veten gjatë vozitjes. Unë as nuk e kuptoja se çfarë thoshte. Ai dukej se ishte në botën e tij”, rrëfen ajo në librin e saj.