fbpx

Këshilla! Modelet më të bukura të thonjve në dimër!

Blloku min lexim

Vajzat në përgjithësi janë mjaft të kujdesshme ndaj trupit të tyre duke i kushtuar vëmendje çdo detaji. Ajo çfarë bie në sy teksa takojmë një shoqe, kolege punë apo edhe dikë që mund të shohim në rrugë, janë thonjtë të lyer dhe të ideuar me dizajne të ndryshme.

Në varësi të stinës ndryshojnë dhe modelet e thonjve që vajzat parapëlqejnë të kenë. Nëse për në verë ose në ditët e plazhit të gjitha vajzat kërkojnë gjatësi të madhe të thonjve dhe ngjyra të ndezura, dimri kërkon diçka më komode. Thonj të shkurtër, të thjeshtë,  të rehatshëm dhe me ngjyra të ngrohta, të zbehta dhe jo shumë të ngarkuar.