fbpx

“Ka një qetësi vrastare”, Efi: Dea është si qeni që s’leh, por të ha!

BllokuTV min lexim

Në një intervistë të zhvilluar brenda ambienteve të shtëpisë së Big Brother në Top Albania Radio, Efi ka folur për shumë banorë.

E pyetur në lidhje me Dean, ajo e përshkroi si “qenin që nuk leh, por të ha”.

“Në pjesën e lojës, mua më kishte në dorë edhe e bëri, dha 3 emra e 3 arsye”, tha më tej Efi.Dea, shiko nuk kam asgjë të keqe për të thënë për asnjërin. Dea ka atë qetësinë vrastare, që po e shpjegonte edhe pak më parë edhe vetë, që i mban emocionet. Duket ndonjëherë që thonë “Qeni që leh nuk të ha”, në këtë rast jam unë, dhe Dea është ajo që nuk leh. Në pjesën e lojës, mua më kishte në dorë edhe e bëri, dha 3 emra e 3 arsye.