fbpx

Del në ankand veshja e DiCaprio-s në ‘Titanic”

Blloku min lexim

Personazhi i Leonardo DiCaprio-s në ‘Titanic” është pëlqyer mjaftë nga adhuruesit e filmit.

Kostumi që Leo kishte veshur do të dalë në anand muajin e ardhshëm, ku parashihet të ketë çmimin 115,000 deri në 230,000 dollarë, transmeton Indeksonline.

Veshjet janë me etiketa që shkruhet “MR.LEONARDO DICAPRIO” dhe data “GUSHT ‘96”.

Ankandi është planifikuar për datat 9 deri më 12 nëntor në Londër.