fbpx

Video/ Një burrë i veshur si kloun vrasës shihet duke ecur rrugëve të Skocisë

Blloku min lexim

Në vitin 2016, trendi i klounëve vrasës pushtoi mediat sociale si në Mbretërinë e Bashkuar ashtu edhe në SHBA,

Ata  dilnin jashtë dhe trembnin njerëzit, madje thuhet se i ndiqnin njerëzit nëpër rrugë. Megjithëse në vitet e fundit nuk flitej më për ta, duket se ata janë kthyer edhe një herë pasi një prej tyre është parë në Skoci.

Një burrë i veshur si Pennywise the Dancing Clown nga filmi horror që shkakton makth, ka dalë në rrugët e Skelmorlie në North Ayrshire.

Është raportuar se ‘kllouni’ ka krijuar një faqe në Facebook të quajtur Cole Deimos. Për të sqaruar këtu që perëndia Deimos është personifikimi i frikës dhe përfaqëson terrorin dhe frikën.