fbpx

Video/ Ja si vishen vajzat britanike për të dalë në festa

Blloku min lexim

Herë pas here shfaqen tendenca të ndryshme në Tik-Tok dhe shumica prej tyre pa asnjë arsye. Një lloj video virale e javëve të fundit në platformën e njohur, vjen nga Anglia. Janë disa video që në thelb përshkruajnë jetën e natës në qytete si Mançesteri, Londra, Cardiff dhe qytete të tjera në Britani ku ka shumë trafik gjatë natës.

Po bëjnë xhiron e internetit videot të cilat gjithmonë prezantohen me tinguj natyralë nga ambienti, bota, shiu zakonisht, por edhe bisedat e njerëzve që presin të hyjnë në një klub nate. Shumica prej tyre do t’ju kujtojnë skenat nga Laganas në Zakynthos ose Malia në Kretë kryesisht për shkak të turmës.