fbpx

Video/ I vënë në dyshim orientimin seksual, Ledio i dhuron tanga Albës në Për’Puthen

Blloku min lexim

Alba dhe Ledio kanë realizuar një takim së bashku i cili trazoi shumë polemika në studio. Ai ka guxuar me një dhuratë sensuale duke i dërguar një palë tanga të kuqe në studio Albës.

Kjo e fundit ia ka refuzuar dhuratën por Ledio e ka marrë me shumë sportivitet.Alba ka vendosur në pikëpyetje orientimin seksual të Ledios dhe studio është ndezur nga debatet dhe ironitë.

Ledio më pas ka pasur dhe një përplasje të fortë me Nedën e cila i kërkoi të ulë zërin duke e konsideruar djalë të paedukatë.

Etiketa: