fbpx

“Ti më lëpihesh mua”/ Plas keq në Për’puthen: Unë të paktën jam femër, por ty nuk të shkon

Blloku min lexim

Ditën e djeshëm puntat e Për’Puthen ka patur përplasje dhe ofendime. Ishte Albina e cila pas një takimi që pati me Serxhon i tha se ai i lëpihet asaj dhe është djalë pa karakter sepse luan me dy porta. Ndërsa ai i tha se ajo ka aq tru sa shoqja e saj Alba të cilat me një takim paragjykojnë të tjerët.

Albina: Ti je pa karakter

Serxho: E di sa ke trurin ti sa ajo kolegia që doli me Vedatin, të njëjtin nivel keni

Albina: Nuk të shkon të luash me dy porta ty që je burrë, del me mua e shanë tjetrën e lëpihesh.

Serxho: Më gjykon ti mua me një takim,  më njih içi më shumë

Albina: Unë të paktën jam femër por ty nuk të shkon.