fbpx

Telefonata kurth vë në siklet Orinda Hutën: Kam lidhje me burrin tënd

Blloku min lexim

Moderatorja Orinda Huta gjatë një emisioni i është përgjigjur telefonatës së prezantueses, e cila ka pretenduar se e njeh Turin prej dy vitesh.

Jo vetëm kaq, Anxhela, njëra nga moderatoret e emisionit e ka vazhduar kurthin duke i thënë se Hyska ka patur një lidhje me të dhe e keqja është se ka mbetur shtatzënë.

Nga ana tjetër Orinda e ka dëgjuar duke mos reaguar, vetëm në fund i ka thënë tekstualisht: Ah sa keq më vjen për ty dhe e ka mbyllur telefonin.