fbpx
Ad imageAd image

Si është një grua Peshore? Karakteristikat pikante

Blloku min lexim

Jemi në sezonin e peshoreve dhe është koha të zbulojmë më. Shumica e grave të shenjës së Peshores, do ta nxjerrin në pah mençurinë e tyre, çdo herë që një temë shfaqet me mundësinë më të vogël për të debatuar. Kjo mund të jetë çdo gjë – që nga pse ju nuk duhet të vishni kravatë me këtë lloj kostumi deri tek çështja pse nuk jeni ngritur në detyrë akoma . (Lidhur me këtë të fundit, ajo do të mendojë se pjesërisht është faji juaj dhe pjesërisht faji i shefit.) Nëse ju refuzoni të merrni pjesë në diskutim, ajo do të debatojë me veten.

- Advertisement -

Një vajzë Peshore mund të fillojë argument të nxehtë vetëm fare, ta zhvillojë dhe përfundojë atë po vetëm, me një demostrim të habitshëm. Kontributi juaj i vetëm mund të jetë “Por pse?” ose “Unë nuk mendoj kështu”, por ndonjëherë kjo është gjithçka që ajo ka nevojë, për të ofruar një monolog të shkëlqyer, i cila mund të zgjasë për një orë ose më shumë.

 Mbi të gjitha, ju ndoshta do të mbyteni në bukurinë e saj. Ajo do të vë në punë buzëqeshjen e parezistueshme, në çdo tre fjali apo më shumë dhe ju do të përfundoni duke ndryshuar mendje me po aq lehtësi siç ndryshon ajo gjininë e saj nga veprime mashkullore, në sjellje tërësisht femërore si një lepurushe e butë dhe e dashur.

- Advertisement -

Stilimi i saj është i veçantë. Ajo mund të jetë si një lepurushe e bardhë me gëzof të butë dhe mund të pëshpëritë me butësi të kadifenjtë. Ajo mund të vishet me mëndafshe apo najlon dhe flokët e saj mund të kenë aromë të lehtë lulesh. Madje ajo mund të duket edhe si kukull, të cilën mund ta mbash në një dorë. Por me gjithë feminitetin e saj, mënyrat e ëmbla të sjelljes dhe hijeshinë, kjo vajzë mund të vesh një palë pantallona me lehtësi të habitshme dhe ato do t’i qëndrojnë në trup në mënyrë të përkryer. Proceset e saj mendore do të veprojnë si të jenë me logjikën e burrave dhe mendimet e saj mund të përputhen me tuajat në çdo diskutim që do të filloni.

 Niveli i mendimit mund edhe të jetë më i lartë se juaji (me raste), edhe pse pjesa femërore e gruas se shenjës së Peshores, është zakonisht shumë e zgjuar për t’ju lënë që ta kuptoni këtë gjë, të paktën jo para se të mbaroni muajin e mjaltit. Gjatë periudhës së lidhjes, ajo do të jetë e kujdesshme që të mos t’ju mundë në shah apo letra, por nuk do ta fshehë mendjen e saj të mprehtë përgjithmonë. Pas një farë kohe, ju do njiheni me pushtetin e trurit të saj inteligjent.

- Advertisement -
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO