fbpx

‘S’duhet t’i kisha publikuar’/ Pink  është bërë pishman për këto dy këngë

Blloku min lexim

Ajo është një nga vokalet më të fuqishëm dhe artistet ndërkombëtare që i ka rezistuar kohës. Po flasim, për Pink e cila së fundmi ndoshta nuk e kemi gjetur në projekte të reja, por këngëtarja vijon të organizojë koncerte të ndryshme në mbarë botën, e kështu muzika e saj nuk do të ‘vdesë’ kurrë.

Në një intervistë të fundit ‘Los Angeles Times’ një pyetje që i është drejtuar e ka bërë të reflektojë. Mes dhjetëra këngëve të saj, ajo ka zgjedhur ‘më të këqijat’ për të cilat është shprehur se nuk do të donte t’i kishte publikuar kurrë.

Më e keqja? Dua të them, ka pasur kaq shumë. Ndoshta ‘True Love” sepse është këngë e keqe. I detyrohem bashkëshortit tim një tjetër këngë dashurie”, u shpreh ylli i muzikës.