fbpx

Rrëfehet Elsa Lila: S’dua burrë por ‘shokë’, s’dua të jem ekskluzive e dikujt

Blloku min lexim

Elsa Lila ishte e ftuar në podcastin e kryeministrit Edi Rama “Flasim” ku u rrëfye për peripecitë që kaloi pasi u burgos dy muaj për trafikim të lëndëve narkotike si dhe për jetën e saj personale. 

Ajo rrëfeu se ka marrëdhënie të mirë me babain e Evitës, ndërsa sa i përket jetës personale theksoi se nuk dëshiron të ketë një partner afatjgatë, por vetëm shokë.

“Një burrë apo të dashur? Le të themi që unë jam një shpirt i lirë dhe do të preferoja që të kisha më shumë shok, se sa një ekskluzivisht, jo vetëm në atë sens, por e pasura vetëm e një shoku ekskluziv të jetës shpesh të limiton raporte të tjera, ndërsa unë tashmë jam mësuar, jam një grua independente që e kam rritur Evitën vetëm dhe ndërkohë kam pasur shokët e mi, eksperiencat e mia, dashuritë e mia, kënaqësitë e mia, sigurisht dhe kështu do vazhdoj“, është shprehur ajo.