fbpx

Për hir të fesë! Fero bën ndryshimin drastik në pamje

Blloku min lexim

Ish-reperi Fero, ka qenë së fundmi në qendër të vëmendjes për shkak të raportit të tij me ish-bashkëshorten Arbenita Ismajli me të cilën kërkon një rikthim por mbrapsht nuk ka marrë asnjë përgjigje pozitive.

Dhe jo vetëm, që kur iu përkushtua fesë, Fero ka bërë disa ndryshime në paraqitjen e tij. Në fillim e pamë me mjekër, e tani duket se për hir të besimit të tij ka ‘ruajtur’ dhe kokën.

Vetë reperi na ka shpjeguar se pse duhet të vepronte kështu.