fbpx
Ad imageAd image

Paga ideale për të qenë të lumtur?

Blloku min lexim

Lumturia është një qëllim që të gjithë duam ta arrijmë në jetë, por ka një pyetje që shpesh ia bëjmë vetes, cila pagesë do të na bënte vërtet të lumtur?

“A të bëjnë paratë të lumtur?” është një pyetje që ka magjepsur njerëzimin që nga kohëra të lashta. Lumturia qëndron në një kombinim kompleks faktorësh si dashuria, përmbushja personale dhe përvojat kuptimplota luajnë një rol kyç, por çfarë thotë shkenca për paratë? Paratë mund të ofrojnë rehati dhe mundësi, por sipas disa kërkimeve shkencore, të bëhesh i pasur nuk është sekreti i lumturisë. Pyetja e vërtetë duhet të jetë: “Sa para të bëjnë të lumtur?”

- Advertisement -

Sipas një ekipi shkencëtarësh, ekziston një sasi e saktë që i bën njerëzit të lumtur. Bazuar në të dhënat nga Zyra për Statistikat Kombëtare dhe Indeksin e Planetit, ekipi ishte në gjendje të përcaktonte pagën vjetore në vitin 2020 që do të bënte të mundur një jetë të lumtur.

Sipas shkencëtarëve, paga që e bën njeriun të lumtur shkon rreth 39,000 euro në vit. Hulumtimi nga “Raisin UK” u krye në Angli. Megjithatë, megjithëse paratë mund të ofrojnë rehati dhe mundësi, është e rëndësishme të mbani mend se lumturia e vërtetë qëndron në këndvështrimin, marrëdhëniet dhe vlerësimin tonë për atë që na ofron jeta.

- Advertisement -
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock