fbpx

“Në nder të Zef Dedës”, Olsi dhe Besi bëjnë gjestin e veçantë

Blloku min lexim

Si shenjë nderimi, për ndarjen nga jeta të mjeshtrit të madh të humorit, Zef Dedës, Olsi Bylyku dhe Bes Kallaku kanë shtyrë projektet e tyre muzikore.

Ishte i pari Olsi Bylyku i cili lajmëroi se kënga e tij do të shtyhet me një ditë në shenjë nderimi të humbjes së ikonës së artit.

Njësoj ka vepruar edhe Bes Kallaku i cili ka shtyrë me një ditë videoklipin e kënës “Sarile”.