fbpx

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, statuja e Jezus Krishtit bëhet rozë!

Blloku min lexim

Monumenti i Jezus Krishtit në Rio de Janeiro bëhet i gjithi ngjyrë rozë.

Monumenti i gjatë 40 metra u ndez me rozë ditën e martë për të shënuar Muajin e Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit.

Veprimtaria u organizua nga organizata braziliane Fundacao Laco Rosa, ose Pink Bow Foundation, ku morën pjesë pacientë të diagnostikuar me kancer si dhe aktivistë.