fbpx

“Me ato të dyja nuk të eci, tash me Shqipen a”/ Blerando bëhet xheloz për afrimitetin e Lumbardhit

Blloku min lexim

Banori i Big Brother VIP Kosova, Blerando ka hedhur kunja të drejtpërdrejta kundrejt Lumbardhit.
Teksa ky i fundit po zhvillonte një bisedë me Shqipen, Blerando e ka kritikuar për afërsinë me të dhe “largësinë” me Albyn e Kaderin.

“Tash me Shqipen a? Nuk të eci me ato dy të tjerat”, i ka thënë Blerando, Lumbardhit.

Ne kemi parë shpesh disa skena flirti midis Shqipes dhe Blerandos, megjithse asnjëri prej tyre nuk e ka pranuar publikisht.