fbpx

Luizi ka një mesazh për skeptikët rreth filmit: Do jetë i jashtëzakonshëm, t’i lëmë inatet

Blloku min lexim

Luiz Ejlli ka performuar sonte në Dancing With the Stars kolononën zanore të filmit “Në Kuadër të Dashurisë”.

Sigurisht që të gjithë po e presim filmin dhe jemi kurjozë ta shohim Luizin si aktor.

Por sikur duket paska dhe nga ata që janë shprehur dyshues dhe për të gjithë ata Luizi dha sonte një mesazh.

“Unë e di që do jetë një film i bukur. U them të gjithëve atyre që aludojnë se është një mund, djers që është derdh aty. I lëmë pas ca inate ca gjera. Mund të merremi më pas me to, por tani le ta shijojmë të gjithë filmin”, tha Luizi.