fbpx

Luizi poston foton e veçantë: Eh, dikur më kryqëzuan për…. sot e gjej në librat shkollorë

Blloku min lexim

Këngëtari Luiz Ejlli së fundmi lka postuar një foto të gjuhës shqipe libër ky i klasës së 2-të, ku tregon se aty ai ka gjetur të shkruar fjalën “çapaçul”.

Fjala e lartpërmendur u përdor shumë nga fituesi i “BBV” gjatë kohës që ishte në lojën e big brother.

Ai shprehet se një publik i gjerë e ka kritikuar për fjalën e përdorur por sot këtë fjalë e gjen në librat edukativ të arsimit 9-vjeçarë.

“Eh…dikur më kryqëzuan për fjalën çapaçul dhe mu bë gjyq publik Sot e gjej tek Gjuha Shqipe”.