fbpx

Ju vijnë në shtëpi njerëz që s’i keni qejf? Ja me çfarë t’i qerasni për të shpëtuar

Blloku min lexim

Nëse ju vijnë në shtëpi njerëz që ju ngarkojnë me energji negative, ka një mënyrë se si të mbroheni prej tyre.

Ekspertja e mineralogjisë Fjorza Mullaj, shpjegoi se mes shumë kristalesh që ajo posedon, është një që quhet “Agat” dhe shërben pikërisht për të thithur energjinë negative të njerëzve që na vizitojnë në shtëpi.

“Nëse ju vijnë njerëz që ju ngarkojnë me energji negative, kur t’i qerasni, vendosni gotën poshtë pllakës Agat dhe ajo do të marrë gjithë negativitetin e tyre”, shpjegoi Fjorza.