fbpx

“Je sëmurë”? Ndryshimi i përfolur i Arjan Konomit, opinionisti shuan kuriozitetin

Blloku min lexim

Opinionisti Arjan Konomi kohët e fundit përveç vendeve të ndryshme në botë ka eksploruar edhe me ‘look-un’ e tij. Ai ka folur së fundmi i ftuar tek “Rudina” gjatë e gjërë për ndryshimet që ka bërë, të cilat janë komentuar pafund nga përdoruesit e rrjeteve sociale.

Më vjen për të qeshur ndonjëherë dhe qesh duke i lexuar, por nuk merrem me gjëra të vogla. Po kam bërë flokët në radhë të parë. Jam me flokët e vëna, të miat për herë të parë pas një jete dhe shpëtova se vetëm qerosët më kuptojnë se çfarë do të thotë për meshkujt”, sqaroi Arjani!