fbpx

“It’s a ..?” Kiara dhe Luizi, prindër për herë të parë

Blloku min lexim

Sipas disa burimeve për revistën “Who” thuhet se ditën e sotme  çifti ka organizuar edhe “gender reveal” pra festa për zbulimin e gjinisë së foshnjës.

Një festë shumë private, ku është zbuluar gjinia e bebes dhe sipas të njëjtit burim thuhet se është vajzë.

Kiara dhe Luizi Prej javësh përfliten se do të bëhen prindër, megjithatë asnjëri prej tyre nuk kishte konfirmuar. Kujtojmë se Kiara dhe Luizi u njohën, u dashuruan dhe u martuan gjatë aventurës së tyre në “BBV”.