fbpx

I veshur kuqezi! Aktori i njohur amerikan, Danny Glover në Tiranë

BllokuTV min lexim

Aktori dhe producenti i njohur amerikan, Danny, ndodhet në Tiranë.

Glover ka vizituar një ditë më parë muzeun “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Krujë.

Glover pasi ka vizituar muzeun ka parë edhe filmin e Skënderbeut i cili transmetohet në muze.

Bëhet me dije se vizita e Glover vjen pas ftesës që bashkia Tiranë i ka dërguar atij për të mësuar më shumë mbi heroin tonë kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeun dhe historinë e Shqipërisë.