fbpx

Habit Zhaklin Lekatari: Gjermanët rrinë lakuriq para fëmijëve

Blloku min lexim

Në “Më lër të flas” është diskutuar pa komplekse mbi seksin. Zhaklin Lekatari, e cila ka treguar se si në Gjermani, familjarët rrinë lakuriq në shtëpitë e tyre.

E kupton diferencën: në Finlandë njerëzit vrapojnë nudo dhe askush nuk thotë ‘e përdhunova’ se ishte nudo. Seksi është çështje kulturore. Mënyra se si e përjetojmë. Brazilianët ndryshe, në Kinë ndryshe, ne ndryshe. Gjermanët lakuriq rrinë në shtëpi para njëri-tjetrit, para fëmijëve të tyre. Ne në Shqipëri puthim organet gjenitale të fëmijëve dhe i themi ‘u rritsh’. Kjo në Amerikë quhet pedofili”, shprehet Zhaklin.