fbpx
Ad imageAd image

Habit konkurrenti i Love Island, i thotë Eridës që të mos e zgjedhë si partner

Blloku min lexim

Djemtë e Love Island  hamendësojnë se cilin prej tyre do të zgjedh Erida. Ajo është parë e afruar me Stivin, Harisin dhe Aleksandros. Por ky i fundit ka shokuar me deklaratën që i ka bërë asaj

- Advertisement -

Aleksandros flet me Eridën dhe dëshiron ti bëj të qartë asaj që është i fokusuar vetëm tek Ueda dhe i hedh fjalë larg e larg që mos ta zgjedhë atë.

Aleksandros: Nëse duhet të zgjedhësh sot kë mendon sepse unë jam me Uedën, Harisi me Amadean. Ti 2 opsione i ke të mbyllura.

- Advertisement -

Erida: Me Haris e kemi mbyllur muhabetin.

Aleksandros: Unë dua ta vazhdoj me Uedën, jemi shumë mirë bashkë.

- Advertisement -
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO