fbpx
Ad imageAd image

Gratë që tradhtojnë më shumë i përkasin këtyre profesioneve

Blloku min lexim

Një studim me 5658 gra ka treguar se cilat janë profesionet e grave të cilat kanë më shumë gjasa që të tradhtojnë. Studime të ndryshme si dhe statistika të marra nga përdoruesit e një faqeje për takime kanë nxjerrë të dhëna për profesionin e klienteve të tyre.

Sipas këtij studimi, 65% e grave kanë më shumë gjasa për të tradhtuar me dikë nga vendi i punës së tyre, ndërkohë që 85% e tyre pranojnë se kanë fjetur me kolegun.

- Advertisement -

Një në pesë gra gjithashtu besojnë se nëse në zyrën e tyre qarkullojnë thashetheme, shqetësohen që partneri ta marrë vesh. 10% shqetësohen për karrierën e tyre, dhe asgjë tjetër.

“The Independent” ka analizuar këtë listë dhe ka nxjerrë se ku punojnë gratë që tradhtojnë më shumë. Sipas kësaj renditje, bëhet fjalë për shërbimet financiare, aviacioni, shëndetësia, biznesi, sporti, arti, jeta e natës, komunikimi, dhe në fund drejtësia.

- Advertisement -

1. Financë (Punonjëse në bankë, analiste, etj) 21%

2. Aviacion (Pilote, stjuardesa) 19%

- Advertisement -

3. Shëndetësi (Mjeket, infermieret, etj) 15%

4. Biznes (Drejtoreshat, menaxheret, sekretaret) 12%

5. Sport (Atletet, instruktoret, etj) 11%

6. Art (Muzikantet, modelet, aktoret, fotografet) 7%

7. Industria e jetës së natës (DJ, balerinat, kamerieret) 6%

8. Drejtësi (Avokatet, sekretaret, prokuroret, gjyqtaret)5%

9. Komunikim (gazetaret, punonjëset e marrëdhënieve me publikun) 4%

10. Profesionet e tjera 2%. 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock