fbpx

Gjithçka duhet të dini rreth ‘mbretit’ të zodiakut!

Blloku min lexim

Luanët janë mbretërit e zodiakut, të cilët lulëzojnë në ngrohtësinë e vëmendjes. Energjia e zjarrtë e Luanit mund të na ndihmojë të gjithëve që të kanalizojmë super yjet krijues të brendshëm.

Pavarësisht nëse jeni një Luan, bashkëshorti juaj ose partnerja juaj është një Luan, ose thjesht doni të mësoni më shumë rreth 12 shenjave të zodiakut, këtu është niveli më i ulët për gjithçka që duhet të dini për tiparet e zodiakut të Luanit – dhe çfarë do të thotë nëse Luani është një ndikim i madh në tabelën tuaj astrologjike të lindjeve.

 Si shenja e zodiakut e sunduar nga vetë dielli , Luanët kanë një cilësi ylli rreth tyre – ashtu si planeti i tyre sundues, atyre u pëlqen të jenë në qendër të sistemit diellor. Luanët janë shenja fikse, kështu që ata shkëlqen në sjelljen e një pasioni dhe energjie të qëndrueshme drejt qëllimeve të tyre. Gjithashtu nuk është për t’u habitur që Luanët drejtohen nga elementi i zjarrit , pasi ato lidhen me botën e tyre përmes shpirtrave të tyre krijues dhe ndjenjës së gëzueshme të vitalitetit.

Energjia e luanit ka të bëjë vetëm me vetë-shprehjen. Ata i veshin pasionet e tyre në mëngë dhe duan të tregojnë se kush janë, pavarësisht nga ndjeshmëria e tyre artistike, karriera e tyre ose thjesht nga ndjenja e tyre e stilit.

Luani i dashuruar dhe lidhjet

Luani kënaqet të jetë ylli i shfaqjes, madje edhe në marrëdhënie, kështu që ata vlerësojnë një partner të dobët që do t’i lajë me adhurim, vëmendje dhe shumë afeksion fizik. Por ata janë po aq bujarë sa edhe ata që duan vëmendjen – tiparet romantike të Luanit i bëjnë ata që japin dhurata përrallore. Nëse një Luan ndihet i vlerësuar dhe i rrethuar në romancë, ata mund të jenë partnerë të përkushtuar që do t’i bëjnë të dashuruarit e tyre të ndjehen si mbretër nga përfaqësuesit.