fbpx
Ad imageAd image

Gabimet delikate që mund të bëni pa e kuptuar gjatë flirtimit

Blloku min lexim

Flirtimi është hapi i parë që në hedhim për t’u njohur dikë apo për t’i tërhequr vëmendje. Epo edhe kjo do taktikat e veta. Ndodh që gaboni dhe e humbisni personin që pëlqeni pa e fituar akoma.

Bëjnë lojra

- Advertisement -

Të luash lojëra me mendje ose të luash shumë për të arritur nuk është kurrë mirë. Mund të funksionojë aty-këtu, por njerëzit me çfarëdo niveli respekti për veten nuk do të vazhdojnë të ndjekin një person tjetër që luan. Nëse jeni të interesuar për dikë, tregojini se jeni të interesuar, ose ai do të vazhdojë.

Të qenit mosrespektues.

- Advertisement -

Sarkazma dhe humori mund të jenë mjete kur flirtoni. Humori e mban të qetë diskutimin, ndërsa sarkazma mund t’u tregojë atyre anën tuaj të zjarrtë. Megjithatë, ju duhet të jeni të kujdesshëm që të mos jeni keqdashës. Ju nuk dëshironi t’i ofendoni ose t’i vini në siklet. Të ngacmosh dikë për diçka që ata thonë ose bëjnë është ndryshe nga sfidimi i vlerës së tyre.

Kërkoni ndihmë për gjithçka.

- Advertisement -

Kërkimi i ndihmës mund të jetë një mjet për të flirtuar për ju. Njerëzve u pëlqen të ndjehen të dobishëm dhe të jenë heroj. Për më tepër, personi që ju intereson mund të jetë i etur për t’ju treguar se sa të fortë janë.

Mos kërkoni ndihmë në lidhje me ankesat për familjen, miqtë, punën ose pronarin. Po kështu, mos i përndjekni duke pasur vazhdimisht nevojë për ndihmën dhe këshillën e tyre.

Të qenit shumë i ngjitur.

Njerëzve nuk ju pëlqejnë kur jeni shumë të ngjitur ose bëheni shpejt posesiv. Ekziston një ndryshim midis prekjes së krahut të tyre ndërsa flasin dhe varjes në krah ndërsa përpiqen të flasin me miqtë e tyre. Nëse sapo i keni takuar, mos u bëni xhelozë apo të ngjitur nëse fillojnë të flasin me një person tjetër.

Flirtimi kur janë të zemëruar.

Ka momente të mira për të flirtuar dhe momente të këqija për të flirtuar. Kur një person është dukshëm i zemëruar për diçka, ju dëshironi të shmangni flirtin. Ata ka të ngjarë të jenë shumë të hutuar nga çdo gjë që ka shkaktuar zemërimin e tyre për t’ju dhënë një shans të sinqertë. Nëse janë të trishtuar ose të zhgënjyer, flirtimi mund t’i gëzojë.

Flirti në një mjedis profesional.

Ky është një gabim i madh. Kjo mund të përfshijë një festë kompanie ose një banket profesional. Flirtimi në këto situata mund të merret gabim dhe mund të bëjë që njerëzit t’ju shohin ndryshe në karrierën tuaj dhe të çojë në pasoja negative brenda punës tuaj.

Etiketa:
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO