fbpx

Foto/ Besimtarët myslimanë falen në mes të stuhisë

Blloku min lexim

Stuhia e fuqishme ka përfshirë ditën e sotme vendin tonë. Reshjet dhe era e fortë kanë bllokuar rrugët, përmbytur shumë banesa dhe biznese. Ndërsa qarkullimi është i pa mundur. Por, kjo situatë nuk pa penguar myslimanët që të falen.

Sot, është e premte, e Xhuma, dhe numri i besimtarëve që shkojnë në xhami është më i lartë. Por, sikur duket nga foto, në Xhaminë e Haxhi Et’hem Beut në Tiranë, ata qytetarë që nuk kanë mundur të futen brenda, kanë vazhduar faljen jashtë edhe pse bie shi i rrëmbyeshëm.

Etiketa: