fbpx

E tmerrshme në Gaza! Ndërpritet energjia elektrike në spital, 39 foshnja rrezikojnë të vdesin

Blloku min lexim

Tmerri dhe vrasjet makabre vazhdojnë në Palesitnë. 39 foshnja rrezikojnë të vdesin në spitalin Al-Shifa në Gaza pas ndërprerjes së energjisë elektrike, sipas një njoftimit të ministrit të shëndetësisë.

Më herët, një zëdhënës i ministrisë së shëndetësisë në Gaza një foshnjë e porsalindur ka vdekur pasi i ka mbaruar karburanti.

Ministri tha se rreziku për foshnjat paraqitet pasi në spital është ndërprerë energjia elektrike. Po ashtu, spitalet po përballen edhe me mungesë oksigjeni dhe ilaçesh.